uporabniško ime:
geslo:

NOVO! NOVO! NOVO!

Mobilni operaterji
Katerega operaterja izbrati?


Kateri je najugodnejši?

Mobilni operater
namreč. Odločite se, da kupite otroku prvi mobilni telefon … . Pred vami pa je že nova dilema; katerega mobilnega operaterja izbrati.

PREDPLAČNIŠKI PAKETI

Za najmlajše, ki še ne potrebujejo naročniškega razmerja, je mogoče najugodnejši predplačniški paket Izimobil. S kupovanjem mobilnih kartic lahko nadzorujete otrokovo porabo, pa tudi polnitev mobilnega računa je enostavna in varna. Izimobil ponuja štiri različne tarife z različnimi obračunskimi intervali in cenami, ki si jih lahko ogledate in izberete na njihovi spletni strani ali prodajnih mestih.

Predplačniške pakete ponujajo tudi ostali operaterji, v Tušmobilovem mini predplačniškem paketu boste klicali za 0,08 evra na minuto v vsa mobilna omrežja, pri kratkih klicih pa je koristna njihova tarifa s sekundnim obračunskim intervalom.

Simobil ponuja predplačniške pakete SIMPL in opcije SIMPL, kjer lahko izbirate različne pakete – najcenejši se začne pri 5 evrih na mesec. Enotna tarifa za pogovore v vsa mobilna omrežja je 0,11 evra na minuto, toliko pa je tudi cena SMS-ov.

V Mobitelovem predplačniškem paketu Mobi boste za pogovore v Mobitelova, stacionarna in druga mobilna omrežja plačali 0,18 evra na minuto, za Mobiuporabnike pa ponujajo tudi različne ugodnosti.

Debitel ponuja sistem predplačilnega telefoniranja Debikartica, v katerem minuta pogovora v katerokoli mobilno in stacionarno omrežje stane 0,13 evra, SIM Debikartica pa stane 10 evrov. Debitel ponuja različne pakete, pri katerih ne plačujete mesečne naročnine, ampak zakupite določeno minutažo pogovorov, določeno število SMS-ov ter prenos podatkov GPRS.


NAROČNIŠKI PAKETI

Zgoraj omenjeni operaterji, razen Izimobila, ponujajo tudi različne naročniške pakete, najugodnejše pa vam na kratko predstavljamo v nadaljevanju.

· Mobitelov Itak Džabest paket za mlade med 15. in 30. letom – mesečna naročnina znaša 19 evrov, vključuje 1000 minut pogovorov znotraj omrežja Mobitel, 200 minut pogovorov v druga slovenska mobilna in stacionarna omrežja, 1000 SMS-ov in MMS-ov ter 100 MB prenosa podatkov.

· Pri Simobilu lahko izbirate med različnimi paketi Orto in Zate. Najcenejši paket med paketi Orto je Orto u nulo, pri katerem mesečna naročnina znaša 12 evrov in vključuje 1001 minuto v Simobilovem omrežju, 100 MB prenosa podatkov ter 1001 SMS- in 1001 MMS-sporočilo, najcenejši paket ZATE (xs Zate) pa stane 8,9 evra na mesec in vključuje 75 minut za klice v vsa mobilna omrežja.

· Tušmobil ponuja ugodne Free pakete, najcenejši med njimi je Free 5, pri katerem mesečna naročnina znaša 5 evrov, vključuje pa 100 enot, ki jih lahko po volji razporejate in uporabljate za klice v ostala omrežja, SMS- in MMS-sporočila ali prenos podatkov. Za mlade so pripravili paketa Mingl 12 in Mingl 17 - cena prvega je 12, drugaga pa 17 evrov.

· Debitel ponuja paket MojD, katerega prednost je, da si ga lahko sami sestavite – najcenejši stane 21 evrov, vključuje pa 100 minut pogovorov v vsa slovenska omrežja, 100 SMS-ov in 100 MB prenosa podatkov.

Več informacij o predplačniških in naročniških akcijah in paketih si lahko ogledate na spletnih straneh mobilnih operaterjev.
© 2017 LOGOS.SI d.o.o.  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene
prenašam podatke...